Wijndegustatie

Ken je niet zo veel van wijn, maar weet je een goede wijn wel te appreciëren ? Dan is het toch best dat je de wijn proeft vooraleer je die aankoopt. Daarom organiseert Wijnfestijn geregeld wijndegustaties, waarop je een variatie van wijnen kan proeven, en dat zonder enige aankoopverplichting.

Wenst u echter in vriendenkring of met collega's van het werk een wijndegustatie te organiseren, dan komen wij graag bij u ter plaatse om bij het degusteren van een aantal wijnen ook de nodige uitleg te verschaffen. Er zijn verschillende formules mogelijk. We geven u telkens de kans om een vijftal geselecteerde wijnen te degusteren en verschaffen u daarbij alle nodige uitleg omtrent de wijnen en hun wijnhuizen. De 3 mogelijke formules zijn:

BASIS

Wij komen bij u langs met 5 geselecteerde wijnen. U proeft van deze wijnen tijdens onze uiteenzetting.

BASIS +

Wij komen bij u langs met 5 geselecteerde wijnen. U proeft deze wijnen tijdens onze uiteenzetting.

DELUXE

Bij deze degustatie stellen wij u niet minder dan 7 exclusieve wijnen voor.

Wijnproeverijen worden op afspraak georganiseerd vanaf een deelnemersaantal van 10 personen. Wij komen bij u langs met onze wijnen en verschaffen alle nodige informatie die u dient te weten over de betreffende wijnen.

Meer weten?

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze events via onze nieuwsbrief of wil je een degustatie organiseren, vul dan onderstaand formulier en wij doen zo snel mogelijk het nodige.

Naam is verplicht
×